Nieuws

Samen wandelen, koffiedrinken en lunchen a.s. 19 maart D.V.

Samen wandelen, koffiedrinken en lunchen

Geliefde allemaal,

Zaterdag 19 maart is iedereen van harte uitgenodigd voor een mooi samen zijn. We hebben voor deze dag een gevarieerd programma opgesteld, hieronder voor u op een rij gezet:

Wandelen
We starten vanuit ons kerkgebouw en er zijn twee routes uitgezet: 1 van 4 kilometer en 1 van 8 kilometer. We gaan in groepjes van 4 op pad en de bedoeling is om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Onderweg krijgen we een bijbeltekst mee met enkele verdiepingsvragen om zo onderweg ook ons geloof met elkaar te delen.

De 8 kilometer wandelaars starten wat vroeger en worden rond 09:00 uur verwacht, de 4 kilometer wandelaars zo rond 10:00 uur.

Koffiedrinken
Voor de niet-wandelaars is er in de kerk een gezellig samenzijn met koffie en wat lekkers. Vanaf 10:30 uur is het inloop.

Lunchen
Tussen 12:00 en 13:00 starten we met de lunch, een eenvoudige broodmaaltijd.

Voor onze kleine fonteinspetters
Voor de kleine kinderen is er oppas en spelen in en bij de kerk. Je mag natuurlijk ook komen spelen als je ouders even boodschappen moeten doen 😊

Organisatie
Naar goed christelijk gebruik mag je met lege handen komen. Maar heb je zin om te bakken voor bij de koffie of te koken (soep) voor de lunch dan wordt dat zeer gewaardeerd!

Het is voor de organisatie handig om te weten op hoeveel we kunnen rekenen dus het is fijn als je je van te voren opgeeft, weet je niet zeker of het lukt om te komen ben je ook op het laatste moment van harte welkom, er is altijd genoeg koffie en eten.

Doe mee! We kijken naar je uit. Je kunt je opgeven bij:

Herman           06 22928059

Jeannet           06 13607220

Maaike            06 26484958

Willian             06 11824162